(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Vepřová játra dušená na cibulce

Potřebné ingredience
Asi půl kila vepřových jater,2 cibule,sůl,pepř,drcený kmín, sádlo,hladká mouka
Postup přípravy
Játra opláchneme ve vlažné vodě,odblaníme a nakrájíme na nudličky.Cibuli nakrájíme na drobno a osmahneme na kousku sádla,přidáme nudličky jater,opepříme a okořeníme drceným kmínem.Játra mícháme a osmahneme ve vlastní šťávě,pak podlijeme vlažnou vodou a dusíme přikryté poklici asi 20 minut . Necháme je vydusit do tuku ,zaprášíme hladkou moukou,osmahneme ,zředíme vlažnou vodou-rozmícháme a dusíme do měkka.Nakonec játra osolíme.Podáváme s dušenou rýží nebo vařeným bramborem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Nadys
(upraveno)
11. 6. 2016, 11:44
Dnes vařím

nahlásit